tisdag 8 april 2014

Vårswapen är klar

Igår när vi var på stranden blev jag fotad med mina vårkläder. Jag har använt dem en hel del men nu är framför allt de långärmade tröjorna för varma. Linneskjortan kan jag säkert använda hela sommaren och kanske även klänningen vid valda tillfällen. Om inte annat i Sverige. Jag är väldigt nöjd med allt, förutom att jag glömt tvätta det beige tyget innan jag sydde kjolen. Först var den för stor så att jag fick sy in den och sen krympte den. *suck*
Så här såg planen ut om som ni ser fattas jackan/kappan bland de färdiga plaggen. Men den är tillklippt och kommer nog snart att bli klar. Sen är det dags att sätta igång med sommarplaggen.

2 kommentarer :

Ullfull sa...

Så mycket fint! Bra jobbat! / Kram

Cina sa...

Det är så inspirerande att läsa om dina syprojekt! Dessutom är de jättesnygga! :)