lördag 19 april 2014

Sommarsockor

 Maken behöver sockor att ha efter stranden i sommar. Han går alltid barfota i sandaler på sommaren men fötterna blir ruskigt uttorkade så nu har jag föreslagit att han kan ha de här korta sockorna när han duschat efter stranden så att fötterna får lite aloevera och blir uppmjukade så att de inte blir så där torra som sommarfötter gärna blir.
Jag har ytterligare ett par på gång men jag har hela raksträckan på foten kvar och sockorna är dessutom hemma i Arles och jag i Sverige. Så här flammigt garn tycker inte jag passar som vanliga strumpor, så nu är jag glad att jag kom på ett användningsområde även för detta nystan. Det är Austermann Step med aloevera och jojobaolja som vanligt.

2 kommentarer :

frisky frog sa...

När det gäller sockstickning till mannen får man vara glad att han bara har 44. =) finfina sockor du gjort!
Glad påsk

Sunna sa...

Tycker de är kanonfina, så skönt med mönstrat garn, det blir liv i sockarna utan att man behöver fästa trådar, ha det gott