tisdag 29 april 2014

Så gick en vecka...

Ibland tar livet en  paus. Sedan jag kom till Sverige har jag mest varit hos min mamma och pappa. Pappa har länge varit sjuk i cancer och de senaste veckorna har det försämrats drastiskt och i söndags eftermiddag fick han till slut komma ifrån smärtorna. Både jag och mamma var hos honom och den övergripande känslan är att det är skönt att slippa se honom lida även om det är väldigt tomt och tyst.
Nu är det mycket att fixa och jag blir kvar ytterligare en vecka i Sverige. Nu kommer han att få vila bredvid min bror som gick bort för länge sen. Och jag och mamma får ta hand om varandra.
Om ni någon gång tänker att ni vill skänka pengar till något viktigt tycker jag att Prostatacancerförbundet eller Garnkampen mot Cancer /Garnkampen mot Barncancer är självklara val!

4 kommentarer :

Mimmi sa...

En stor kram till dig! Min mamma gick bort i den förhatliga cancern fö 10 år sedan.

Mikaela sa...

Deltar i sorgen. Varm kram!

Kat Linn sa...

Så ledsamt... Tänker på dig. Varm kram.

Manduzana stickar sa...

Det gör ont när närstående försvinner sådär. Kram!