söndag 6 april 2014

Hemma igen

Syrenerna har börjat slå ut och de doftar underbart
Jag har två hem som ni vet och nu är jag hemma i mitt franska hem igen. Och det är overkligt att lämna Sverige där det är minus 7 grader på natten och att komma till ett enligt svenska mått mätt somrigt Arles. Idag har vi promenerat runt i stan för att jag skulle kunna fota allt vackert som blommar och här får ni ta del av lite.
Blivande fikon
Om ett tag ska jag skörda fläder och göra saft
Den här rosen doftade ljuvligt
Kastanjen blommar för fullt
rödklöver
Vallmo
Någon slags vit glycine

2 kommentarer :

Anna Friberg sa...

Inget avundsjuk alls ;)

Det är helt fantastiska bilder! Härligt att du är på plats och får njuta av allt det härliga!

Ann sa...

Passa pâ och plocka fläderblommor och gör saft. Det är ju sâ förfärligt enkelt att. Och sâ läskande gott i värmen!