måndag 14 april 2014

Fyra sockor...

 ...till mannen. Först la jag upp till två sockor och började sticka båda på en gång och började sticka hällappen. Sen kom jag på att jag ju skulle sticka tomathälen och la upp en ny resår för att få ett helt par med tomathäl. Sen såg jag att det var fult när den ena resåren var blå och den andra gråbeige och då la jag upp ytterligare en. Så nu har jag fyra sockor på gång till mannen. Det behövs så det blir jättebra och eftersom det är korta sommarstrumpor kommer 100 gram garn definitivt räcka till båda paren.
Jag stickade båda tomathälarna klara idag när vi var på stranden, som ni ser på nedre bilden. På övre bilden kan du också se att min orange kaprifol slagit ut sina första blommor. Jag älskar verkligen sommar och värme. Okej, vår och värme...

Inga kommentarer :