fredag 18 april 2014

Bytt bytt!

När jag fick se Helénes vackra sockklubbsgarner kunde jag inte låta bli att kommentera den vinröda färgen som var precis den jag letat efter (nån dag eller så...) Döm om min förvåning när jag fick ett mail från H med en fråga om byte. Nu har jag fått mitt garn och hennes är på väg till henne. Vad hon fick i utbyte? Hon fick nästan ett hekto solgult jitterbug.
Nu ska jag bara tänka ut vad detta vackra garn ska få bli för sockor. Just nu väljer jag mellan Spring Pools, (dem sparade jag som favorit på ravelry för över fem år sedan och har inte stickat dem än...) och Paragon Socks. Eller så blir det något helt annat, kanske Cerises de Jumièges.

6 kommentarer :

Anonym sa...

Jag röstar för Paragon socks o sedan ett utlåtande om jag som inte kan engelska så bra skulle kunna.. kanske/ Marie

Medea sa...

Jag får fundera på det Marie. Fråga Anita Ulli ull annars. Hon stickar dem nu.

Medea sa...

INTE Ulli ull utan ULLFULL

frisky frog sa...

Vilken härlig färg! Alla 3 är jättefina, men jag röstar för paragon.
Glad påsk!

marremorr sa...

Jag röstar också på Paragon!=0) Men det var efter stor vånda, alla tre är jättefina.

Catja sa...

Ett par Paragon tycker jag! :) Alla är fina var för sig men till färgen på garnet tror jag att de kan bli fina.