måndag 10 mars 2014

Stickevent i Borås

Jitterbug och Belle Organic dk
 Igår var jag på Stickevent i Borås och klappade garn, lyssnade på två föreläsningar och till sist shoppade jag lite garn.
Tantkoftas koffertar inspirerar alltid men den här gången klappade jag bara lite på härvorna. Jag har en hel del garn jag köpt från Lotta som ska stickas upp innan jag köper mer. 
 Jag lyssnade på Lottas tips om färgning och om färglära. Inspirerande!
Jag lyssnade också på Marcus Bergman som pratade om färgväxande bomull. Det mest spännande jag fick lära mig var att färgen mörknar med tiden tack vare att syre och vatten förstärker klorofyllet som ger färgen i garnet. Måste se till att sticka klart min Pomegranate i garnet Pakucho Organic Cotton så att jag får följa förändringen.
I PetraO:s hörna hittade jag också Kristin, som jag senast träffade på stickcafé på Charlottendals gård i torsdags. Det var jättekul att träffa er båda igen. Här köpte jag en härva Jitterbug i färgen Wasabi Squeeze som ska bli en sjal.
Belle Organic dk och Colinette Jitterbug
Jag köpte också 10 nystan Amy Butler Belle Organic dk från Rowan i en mörk korallrosa hos Boråsaffären Stickat & Klart som tillsammans med många andra befann sig på stickeventet.

1 kommentar :

Myggan sa...

Lite avis är jag allt! =)
/Anna