torsdag 20 mars 2014

Mitt allra äldsta UFO

Jag började på sjalen Pineapple Delight i början av april 2011 men slutade ganska snart att sticka på den. Men nu S K A den bli klar. Jag har stickat klart den nedre delen och prövar på att maska av med hjälp av en virknål för första gången. Det ser ut att bli bra.
Sedan ska jag plocka upp maskorna från den provisoriska uppläggningen och ge mig på det som många tycker är dåligt skrivet. Men jag har läst mönstret och tittat på diagrammet och undrar om det inte är uppdaterat sedan jag stickade på den senast. Diagrammet ser annorlunda ut än det jag hade skrivit ut så nu har jag det nya och hoppas att det går lätt att sticka klart.

1 kommentar :

heidi sa...

den kommer att bli helläcker när den är klar:)

när jag stickade den så fanns den nedre delen bara som diagram, så man fick själv lista ut hur man skulle sticka den i halvmåneform:)

men det vore ju toppen om designern har skrivit några rader om hur man stickar den nedre delen för att den skall få den där halvmåneformen, eftersom det är en sådan vacker sjal:)