fredag 21 mars 2014

En helt vanlig fredag

 Fick för mig att plocka fram några UFO:n ur gömmorna. Eller egentligen är det faktiskt pågående projekt, de allra flesta, eftersom jag har en box med ännu fler pågående stickningar. Kanske ska de repas upp. Två av de på bilden har jag repat upp nu eftersom jag inser att jag inte kommer att sticka klart dem.
 Vi tog en eftermiddagspromenad och hamnade på Place de Forum där vi tog varsitt glas och satt och tittade på folklivet.
 På vägen såg vi en vacker Clivia/Mönjelilja i ett fönster. Förr i tiden hade jag en stor sådan här och njöt av blommorna när de eventuellt dök upp.
Idag har de franska barnen firat vårens ankomst och torget alldeles intill där vi bor är täckt med confetti. Här kommer inte våren vid en speciell temperatur utan när kalendern talar om att det är vår.

1 kommentar :

Anna Martina sa...

Alltid så svårt beslut att fatta, det där med att repa upp. Men har man bestämt sig så är det lika bra, finns ju så mycket fint att sticka :)