måndag 10 februari 2014

Teststickar och rensar

Jag fick möjligheten att teststicka Playsweetmusics vackra cowl och igår satte jag igång. Det är en rolig stickning och jag älskar verkligen pompoms.
För övrigt har helgen inneburit massor med rensning i en del av sovrummet och i ett intilliggande förråd där jag ska göra iordning en syhörna. För att hinna sy när jag är i Sverige behöver startsträckan minskas så mycket som möjligt och snart är jag där. Idag blir det en sväng till ikea för att köpa sybord och sen är jag redo att börja sy.
Jag har rensat massor och bilen är för närvarande full av saker som ska till återbruksaffären och återvinningen.
Det allra bästa är att jag klarat stjärnutmaningen i Sew for a Change i februari. Utmaningen som innebar att rensa 28 saker. Jag har rensat minst det dubbla och det känns verkligen bra att någon annan ska få nytta av saker jag inte behöver.

3 kommentarer :

Malin sa...

Vilken rensning!

fale artut sa...

Vad blir det för sybord?

Medea sa...

Fale Artut: Jag köpte Linnmon/Adils i vitt i två längder för att få till ett hörnbord. Mindre än mitt sybord i mitt franska hem, som också är Linnmon/Adils, men alldeles lagom för det här.