onsdag 26 februari 2014

På gång i syhörnan

Nu har jag till slut ritat en ny storlek av mönstret till kappan Pavot från Deer & Doe och faktiskt klippt till den och gjort snedremsor att kanta sömsmånerna med. Den här gången blir det en ofodrad vårvariant och enligt mönstret kantas sömsmånerna med Hong Kong Seams. Jag klippte dem i resterna efter en tillklippt klänning i libertytyget och det känns som att det kommer att bli väldigt bra.
Kom just på att jag behöver en stor innerficka för att transportera iPad och annat viktigt när jag flyger med lågprisbolaget. Får se hur jag löser det när jag inte har något foder.

4 kommentarer :

Mimmi sa...

Så spännande! Jag har en Pavot i tankarna och det vill inte ge med sig. Vet inte om jag skall kosta på mig att köpa fint tyg på Tygverket eller om jag skall sy en i svart ulltyg jag har hemma. Först och främst måste jag beställa mönstret om jag inte skall vara förståndig och sy någon annan modell som finns i mina Burdatidningar. ;-)

Det kommer att bli urläckert med din underbara snedslå!

Iréne JB sa...

Fast lågprisbolaget har nya bestämmelser, så nu kan du sy en liten kasse att ha paddan mm i :)

Medea sa...

Tack för tipset Iréne. Jag bokade första resan för säsongen få och missade ändringen.

Medea sa...

...för säsongen *igår