fredag 21 februari 2014

Framåt

Min flygstickning i båda riktningarna på senaste resan var min Keynote och visst gav det resultat. När jag stickat nedanför "bystvecken" på kroppen började jag på ärmarna. När de är klara kan jag sticka kroppen så lång som jag vill ha den eller så långt garnet räcker. Den här kommer nog bli en favorit känner jag på mig. Både min färg och en fantastisk modell, när jag gjort vissa ändringar.

5 kommentarer :

Anonym sa...

Den ser ut att bli finfin! Påminner lite om Emelie:n, fast snäppet finare med sina flätor i sid- och raglan"sömmar".

Mirre Syr sa...

Men såååå fin! Vad är det för ett mönster?

heidi sa...

så fint passform den kommer att få! jag börjar bli sugen på att sticka en kofta härnäst, och den är för fin för att låta bli att sticka:)

Medea sa...

Mirre: Det är koftan Keynote från Twist collective. Jag har gjort vissa ändringar, tex lagt till bystveck.

Carina sa...

Jättesnygg kofta. Och ett så bra sätt att sticka på. Då kan man ju få det lite som man vill och det blir inte bara som det blir.