lördag 1 februari 2014

Favoritfärger

Jag tycker att det går att tyda ut att mina favoritfärger till största delen är röd-rosa och grönt. Vi kan också se att januari mest inneburit sömnad för min del men även lite stickning och på slutet mycket rensning. I januari slapp mina instagramföljare också se alla våra måltider, bara några få.

4 kommentarer :

Mimmi sa...

Det är så coolt att visa ett sådant almanacksblad över sitt insta. Är det en app eller något som du använder för att få till det?

Medea sa...

Ja, det är instaCC som finns för ipad o iphone. När jag till slut fick en ipad kan även jag göra den här roliga kalendern.

Oh my green darling sa...

Vad snyggt det var med ett almanacksblad så där!

Mimmi sa...

Tack för hjälpen. Plattan är ju Samsung men telefon IPhone så jag skall kika på detta. :-)