måndag 27 januari 2014

Valmöjligheter

Jag råkade sticka en eller flera repetitioner på min Bows and Arrows-sjal vilket innebär att det ursprungliga garnet inte räcker till kanten. Iofs är jag glad för jag vill hellre ha en lite större sjal. Nu har jag två garnalternativ till kanten och jag tror att det blir det jag inte börjat med. Jag har tänkt ha sjalen till kappan jag ska sy av tyget i bakgrunden och det rostfärgade Boticelli Red, Malabrigo Sock är perfekt i färgen. Dessutom mer "likt fall" (drape) som merinosilkegarnet jag stickat sjalen i. Det mörkare gröna jag börjat sticka kanten med är Zitron Wolkenspiel, färgat av Karmagarn och trots att det också är fingering är det lite grövre.

2 kommentarer :

AnnaF sa...

Jag tror det blir jättebra med det röda. Speciellt som du kommer att ha den röda kappan till!

Jag tyckte sjalen var lite liten i orginal, speciellt som jag stickade i ett sockgarn i Merino (Wolkenspiel) som twistar tillbaka lite. Så jag röjde i stashen och hittade en bit Sisu som passade fint till.

Medea sa...

Det mörkgröna jag testade till kanten var just Wolkenspiel. Men nu blir det nog Malabrigo Sock istället.