torsdag 23 januari 2014

Tyger, tyger, tyger...

 I måndags var vi en sväng till Avignon och när vi är där åker vi även till en by i närheten där "tyghangaren" finns. Den här gången var jag ute efter knappar men tittade förstås även på tygerna utan att köpa något. De här prickiga tygerna var fina tycker jag, liksom...
 ...det här blommiga. Men färgerna är inte riktigt min så jag lät bli.
Dessutom har jag ju tygmarknaden i Arles där jag kan hitta fina tyger till bra pris. Så här såg det ut för någon vecka sedan.

2 kommentarer :

Anonym sa...

Hejsan!
Alltid så kul att följa alla dina projekt:)
Du skriver om "hangaren" med tyger...exakt var hittar jag detta paradis? Vi har tidvis boende i Les Arc och det bör inte vara så långt därifrån, eller?

Medea sa...

Tyghangaren ligger nära Avignon, närmare bestämt i St Saturnin les Avignon. Du hittar deras hemsida här.