tisdag 7 januari 2014

Tre ärmlängder

 Så där, nu har jag sytt tre t-shirts med de tre olika ärmlängderna. T-shirten med kort ärm sydde jag av en t-shirt jag köpt på marknaden för tygets skull. Den blev lite smalare i nederkanten men hel okej. Och det var framför allt att se hur de olika ärmlängderna blev, som jag sydde den.
Till t-shirten med 3/4-ärm fick jag förkorta kroppen eftersom tyget i hyllan inte räckte till mer. Men med tex ett linne under, som sticker ut lite, funkar även den här tycker jag. Ringningen kanske kan upplevas som lite vid på vintern, men snart nog är det varmt och då blir den perfekt. Nu får jag ge mig på att göra en FBA på mönstret och flytta fram axelsömmen innan jag klipper till fler av den här modellen.

1 kommentar :

Anonym sa...

Härliga tröjor och färger!! Jag tittar in på din sida ett antal gånger i veckan och tycker att dina sydda kläder är så himla fina. Önskar jag hade den sy genen. Hälsningar Marie i Skåne