måndag 6 januari 2014

T-shirt bas

Jag ser framför mig att jag kan göra åt en hel del trikå från tyghyllan när jag syr några tröjor av Deer & Does nya mönster. Att det är gratis och att man får skriva ut det själv gör ju att det bara är att sätta igång. Sådär kul att tejpa och klippa mönsterdelar. Men modellen ser ut att passa mig perfekt så jag hoppas att mina tankar stämmer. Det enda du behöver göra för att kunna ladda ner mönstret är att registrera dig på sidan.

4 kommentarer :

kråkspark sa...

En som är lite ringrostig på skolfranskan undrar var man ska klicka för att få ut mönstret?
Jättefin modell!

od Andulky sa...

Tackar för tips!

Medea sa...

Sorry, jag hade visst inte länkat till den engelska sidan. Nu är det fixat. Uppe till vänster på sajten finns länk till sajten på engelska. EN står det. =)

heidi sa...

vilken snygg modell:)