fredag 17 januari 2014

Sista julklappen klar

 Till slut blev koftan till näst äldsta dottern klar. Jag hoppas att den kommer att passa henne. Jag gillar verkligen det här mönstret och skulle kunna tänka mig att sticka ytterligare en, men då till mig. Men det finns så många fina koftor att sticka så det blir nog inte så.
Här syns en närbild på oket när jag hade börjat sy i knappar. Garnet jag stickat av är Geilsk bomull ull och det är verkligen ett härligt garn att sticka av. Jag hoppas att det håller sig bra även när det används. Jag stickade med stickor 3.5mm,
Nu ska jag fortsätta sticka på någon av de miljoner pågående stickningar som finns i gömmorna.

4 kommentarer :

Alexandra sa...

verkligen jättefin! en sån vill jag ha! har koftbrist, men har inte haft ro att sticka nåt på länge...

frisky frog sa...

Den är superfin och ligger på min att-göra-lista. =)
/kram

heidi sa...

Wow! den var verkligen värd att väntas på för den var ju superfin!

Anonym sa...

Jag tycker också att det är ett väldigt fint mönster. Tänk vad mycket fint det finns som man skulle kunna göra ...