måndag 13 januari 2014

Sew for a Change

Två av tjejerna som, liksom jag, är med i FB-gruppen Sy garderoben med en plan har dragit igång en utmaning som kallas Sew for a Change

Det är en utmaning som handlar om att minska på sitt konsumerande och framför allt handlar just den här utmaningen om textilier och kläder. Jag tror att jag handlar ganska lite och det kommer ju att bli tydligt om det stämmer bara jag är duktig på att fylla i mina poäng.
Häng på du också!

3 kommentarer :

Iréne JB sa...

Hade köpstopp 2012, och 2013 handlade jag enligt mej tokmycket kläder. Så i år ska jag vara restriktiv med klädinköp. Men hänger på utmaningen gör jag inte. Skulle jag vilja sticka en kofta skulle jag behöva köpa garn, och då skulle det gå åt ca 16p jämfört med att köpa en kofta som bara kostar 5p. Så för mej känns skalan skev. Men det ska bli intressant att följa (och kanske räknar jag lite poäng ändå).
Lycka till!

Alexandra sa...

Irene, det är fler som anmärkt på just det och vi håller med! Vi jobbar på att kalibrera värderingarna nu så att de passar bättre! :-)

mvh Alexandra (sewyourboat)

Medea sa...

Jag som har allt garn jag behöver hade inte tänkt på det Iréne, men det är ju bra att de räknar om lite.