söndag 19 januari 2014

Nu är jag glad

 Äntligen blev min klänning klar. Den som jag klippte till innan jul men som inte blivit klar förrän nu. Jag är jättenöjd även om det kommer att se ännu snyggare ut med ett svart skärp till. Men det hade jag inget i samlingarna så jag får ta en vända till affären i morgon.
 Jag har klätt knapparna med samma tyg och det blev verkligen bra.
Bakifrån ser det väl okej ut, men ett skärp kommer nog att göra så att det ser ännu snyggare ut. En underklänning som slätar ut blir nog också perfekt. Men jag är verkligen nöjd. Och tyget är fantastiskt. Libertytyg borde alla testa att sy av någon gång. Det är ljuvligt att ha på sig, skrynklar inte och är vackert att se på.

7 kommentarer :

Unknown sa...

Supersnyggt, både modell och tyget är fantastiskt.

Unknown sa...

Supersnyggt, både modell och tyget är fantastiskt.

heidi sa...

vilken fin klänning! mönstret är fantastiskt och den är väldigt klädsam!

Maritas Maskor sa...

Den är vrålsnygg den där! Och verkligen pricken över i med klädda knappar!

Floraninan sa...

Den blev jättesnygg! Läckert med knapparna, de smälter in helt o hållet i klänningen.

Kat Linn sa...

Så snygg den är på dig! De klädda knapparna är underbara till, väldigt proffsigt!

frisky frog sa...

Snygg! =)