lördag 4 januari 2014

Finaste färgen

Jag älskar verkligen massor med olika färger och tröjan jag hittade i en fyndhög idag på marknaden är en av mina favoritfärger. Tröjan verkar vara handstickad i ett mohairblandat garn. Svårt att säga exakt men fin är den. Kanske behåller jag den som den är eller så repar jag upp den och stickar något annat. Men det lutar åt att jag behåller den som den är. Tantkofta har förresten en tagg på Instagram där man kan tagga #finastefärgen. Gör det du också om du har IG. 
 Ett annat fynd jag gjorde på marknaden i onsdags, var de här två skjortorna till mannen för 5€ styck. Den ena helt perfekt men den andra är lite skev i rutningen mitt fram. Men helt okej som vardagsskjortor.

4 kommentarer :

Pyssellycka sa...

Vilka finfina fynd!

heidi sa...

det verkar verkligen vara en bra marknad där man kan göra fynd. kan mycket väl förstå att du besöker den ofta:)

Borgmästaren sa...

Själv kan jag inte släppa grönt som finaste färgen. Lustigt hur man fastnar för favoritfärger.

Medea sa...

Borgmästaren: Jag älskar grönt också... och gult... och lila...