onsdag 4 december 2013

Fyndat libertytyg

 Idag var liberty-madamen på plats på marknaden. Första onsdagen i månaden är det utökad marknad, mest med antika saker men även en madame som säljer engelskt porslin och libertytyg. Det står ingenstans att det är libertytyg, men det är det förstås. Jag köpte tyget på den översta bilden för 14€/m och det är supertunn babycord som kommer att bli fint som klänning. Om jag bara får igång sylusten igen. Snart, snart...
 Här är samma tyg jag köpte när jag var med Anna i Marseille. Lite blekare, kanske feltryck. Men superfint hursom helst.
Här är ett collage på delar av det hon erbjöd. Hon hade både i lådor och i kassar. Uppe till höger i collaget är de andra manchestertygerna och jag tittade först på det brunlila som ligger överst i högen.

5 kommentarer :

Alexandra sa...

*dregel*. Om du fyndat "för mycket" så kan jag hjälpa till :-)

Alexandra sa...

*dregel*. Om du fyndat "för mycket" så kan jag hjälpa till :-)

Jenny sa...

Hm. Undrar hur mycket tyg man måste köpa för att det ska löna sig att åka till Sydfrankrike?

Medea sa...

Jenny: Kolla in www.provence-arles.se och boka in så att du är här 1:a onsdagen i månaden. Flyg med Ryanair och du har snart tjänat in alltihop plus att du har fantastiska minnen att plocka fram. Det finns lite mer än tyg att titta på i Arles. =D

Carin@Ullhärvan sa...

Så många fina tyger!