söndag 1 december 2013

Dressember

Idag startar Dressember igen. Den här gången är jag inte med aktivt. Men jag använder sedan två år alltid klänning eller kjol. Det var tack vare att jag var med i Dressember 2011 som jag kom in i att alltid använda klänning.
Men jag taggade visst en bild med #dressember på instagram nyss så då får ni också se den.
En egensydd tunika från början av hösten och ljuset är fantastiskt idag. Sol och blå himmel.

3 kommentarer :

Sunna sa...

2014 ska bli året då jag ska bli bättre på att använda kjol och klänning, så nu är det sagt för det är så himla fint och kvinnligt tycker jag, ha en underbar advent

Medea sa...

Heja dig, Sunna. Det är jättekul när man väl kommer in i det. För mig hjälpte det att va med i Dressember, för då såg jag verkligen till att verkligen använda kjol och klänning varje dag. Nu går det automatiskt.

heidi sa...

jag gillar verkligen färgen på tunikan. fast modellen på den var inte heller dum:)