tisdag 31 december 2013

Året som gick

Vips så har ännu ett går gått. Det går verkligen fortare och fortare men nu ska jag försöka se vad jag minns som höjdpunkter.
Självklart är några av höjdpunkterna när jag fått träffa människor i stickgemenskapen. Tex på syfestivalerna i Stockholm och Borås. Tack alla för att ni kommer och säger hej. Jag är också glad att få vara med i föreningen Stickas styrelse och all glädje jag får när jag träffa alla medlemmar.

Jag har lyckats slutföra en hel del stickprojekt även om jag alltid vill bli klar med ännu fler. Men i år har det blivit 8 tröjor/koftor, 15 par sockor, 5 par halv- och helvantar och 5 sjalar/axelvärmare. Mest nöjd är jag med min Emelie.

Nästa år ska det bli fler koftor, några sockor, lite vantar, fler sjalar och säkert några mössor.

Men här ska ni nu få se lite av mitt år i bilder.

Några av sakerna jag aldrig får nog av med att bo i Provence är färgerna och ljuset. Redan i april blommar blåregn och syren.
 Marknaden är också något jag med glädje upplever två gånger i veckan, året runt.
 I juni fyllde jag otroliga 50 år och här är jag med mina barn och två respektive. Mina söner är de med solglasögon och de andra två är pojkvänner.
 Från maj till oktober är jag mer än gärna på stranden.
 I oktober var det så varmt och skönt i år så att jag tom. badade. Inte helt vanlig årstid att bada för min del.
 I november gick jag på garnsafari i Marseille med AlpakkaAnna. Det var superkul och garnsamlingen fylldes på även om det inte var meningen.
I december åkte vi till Spanien och på vägen dit fick jag även träffa Fru Gecko vilket var jättekul. 
Efter att vi varit några dagar i Barcelona åkte vi vidare till Valencia och hälsade på yngsta dottern som är utbytesstudent där. Det var jättekul att få träffa henne och hennes familj och kanske åker jag dit till våren igen.

1 kommentar :

heidi sa...

På det hela taget ser det ut som om du har haft ett bra år:)

God fortsättning på det nya året:)