onsdag 27 november 2013

Utrensning och mixad utmaning

När jag läste om att Eddy hittat en utmaning där man ska sticka slut på småslattar av garn i samlingen blev jag lite sugen. Men jag hade ingen lust att köpa ett mönster till, det finns så mycket mönster i samlingarna, så jag hejdade mig och funderade inte så mycket mer på det.
Inte förrän idag när jag började sortera i mitt garnskåp, dels för att se vad jag har för garner och dels för att rensa ut småslattar. Det hela slutade med att jag fick ett garnskåp med ordning och en stor kasse med garn som ska skänkas (6795 m) och en box med slattar av garn som nog räcker till mössor, halskragar, kanske några småvantar m.m.
Nu har jag tänkt att boxen med garner till sju projekt ska få bli min utmaning. Drömmen vore att bli klar med alltihop till jul, men det hinner jag inte. Men flera av bonusbarnbarnen fyller i vår och då kan de kanske få något litet.
PS. Det är låångt ifrån alla mina garner som får plats i garnskåpet. Senast jag kollade den totala mängden hade jag runt 9 mil, nu är det "bara" ca 7,5 mil. Det går åt rätt håll.

4 kommentarer :

Iréne JB sa...

9 mil låter galet mycket, så jag var tvungen att räkna på min stash som finns på ravelry. Drygt 2 mil blev det... Jag har nog garn så att det räcker ett tag jag också :)

Missen sa...

Undra hur många mil jag har? 90 000 meter låter mycket men bra jobbat, att du har fått ned det/Marie

eddy sa...

hej, det låter som en superbra utmaning det också tycker jag. ska bli spännande att se vad du hittar på=) kram eddy

annasaviga sa...

Jäklar i min lilla låda vad mycket garn du har!