onsdag 20 november 2013

Återkomsten

Lite stickat har det blivit på resande fot. Sockorna som jag påbörjade när jag var i Säter förra helgen blev klara i veckan och kan nu värma mina fötter. Tråkigt nog var det en knut och två oknutna brott i nystanet. Dessutom vände färgordningen vid knuten så jag fick nysta om för att få ränderna rätt. Men garn med aloevera är verkligen bra för mina händer och för fötterna också gissar jag.

Jag tog med midjebandet till min Bredbånd och nu är det färdigstickat. Det är bra för jag  behöver stickorna till annat. Mindre bra är att jag lämnade garnet till resten av koftan i Sverige så nu får det vila tills jag kommer dit igen vid jul.

Jag vill ju också visa vilken fin grunduppsättning sytråd jag skaffat mig. Min nya symaskin är känslig för vilken sytråd jag använder så nu har jag gjort mig av med en del och skaffat det här i stället. Jag hittade det hos Swelogent, där jag brukar handla diverse några gånger per år.
posted from Bloggeroid

3 kommentarer :

Mirre Syr sa...

Så fina sockorna blev! :)

Anna sa...

Åh vilken underbar trådlåda!!!

Froding sa...

Har också en sån låda och jag har tagit till vana att när jag använt en färg, noterar jag numret och köper en ny rulle när jag är i tygaffären!!