måndag 7 oktober 2013

Syfestival de luxe

Så gick en vecka och jag fick inget skrivet om den fantastiska syfestivalen. Att träffa alla trevliga människor som besökte föreningen Stickas workshopbord var verkligen kul. Tack alla ni som kom och sa hej och ni som deltog på våra minikurser. Hoppas att ni får användning av det ni lärde er.
Jag hann förstås även gå runt lite bland försäljarna och en hel del fick följa med mig hem. Det är jag värd.
 Garnerna på höger sida köpte jag ur en reakorg. Det rosa och det blå är ull-bomull och samma kvalitet som Holst Coast. Det ljuslila är 75% ull och 25% silke. Både det blå och det ljuslila kommer kanske att hamna i en mönsterstickad mössa. Kanske...
Det gröna i mitten ska bli en Bows and Arrows Shawl och garnet är från Tantkofta, liksom det blålila i översta raden. Det gröna längst ner till vänster är färgat av Karmagarn och blir nog en sjal.
Det rostfärgade nertill i mitten är både supersoft och donegal tweed från Magasin Duett. De ska bli en kofta i egen design. Knapparna jag hittade passar perfekt. Cinnia, merinogarn från magasin duett, i gråbrunt och knallgrönt ska bli en mössa i egen design. Nu ska jag verkligen ta tag i alla mina idéer och se till att bli klar med lite mönster. Det är mitt mål för 2014 om inte annat.
Jo, det blev några påsar med knappar också. 10 kr påsen och så här ser de ut. Klicka på  bilden om du vill se den större.

Inga kommentarer :