tisdag 8 oktober 2013

Ordning och reda!

 Idag fick jag se att Myggan gjort en fantastiskt bra dragkedjehängare och jag blev inspirerad att göra en jag också. Jag tog en kemtvättsgalge, klippte till små kartongbitar som jag gjorde hål i och häftade fast på varje blixtlås och hängde sedan upp dem i storleksordning.
 Jag klippte mina pappbitar 2,5x3cm och det funkade till olika bredder på dragkedjorna. Tyvärr tog pappbitarna slut så de längsta blixtlåsen får ligga kvar i lådan. Men nu är det ändå så mycket lättare att hitta vad jag har.
Tack Anna för tipset!!

4 kommentarer :

mulliga m sa...

Vilket bra tips! Kanske dags att ta itu med härvan med blixtlås 😊

Medea sa...

Ja, det tycker jag att du ska göra. Det blev både snyggt och framför allt praktiskt.

Tina sa...

Så smart! Det är allt rätt rörigt i dragkedjelådan...
Jag har beställt ett byxmönster från Colette nu. Går och väntar på att det ska dyka upp i brevlådan.

sinneskatten sa...

Tackar det skulle göra undervärk här i min röra med din idé.