onsdag 16 oktober 2013

Njutning

Har haft ännu en fantastisk dag på stranden. Jag badade t.o.m. trots att jag verkligen inte trodde att jag skulle göra det. Men eftersom luften var väldigt varm och svetten rann blev det ett dopp i det 19-gradiga vattnet. Jag hoppas på mer varmt väder så att vi hinner med några fler vändor till stranden innan vintern.

3 kommentarer :

Ann sa...

Visst har vi det bra här nere! Även om det är långt hem till nära&kära.
Men naturen verkar inte veta varken ut eller in - min rosmarin har börjat blomma igen...
Men jag njuter så länge det varar.
Ha det bra!

heidi sa...

den stranden och vädret kan göra vem som helst avundsjuk:)

Manduzana stickar sa...

Åh, vad härligt. Här har det regnat och blåst i fyra dagar i streck. Förvisso var solen framme idag men det var ändå bara någon plusgrad. Så lite avis är jag ;)