fredag 11 oktober 2013

MellanSwap

Innan jag drar igång med vintergarderoben syr jag en jacka. Kommer du ihåg jackan jag klippte till för läänge sedan? Faktiskt för 3½ år sedan. Jag har hela tiden velat ha en jacka i det tyget men lusten att sy klart har inte funnits. Men nu i höst har jag bestämt att den ska sys, eller slängas. Jag satsar på att sy klart den.
 Nu visar det sig att jag antagligen fått större bröst eller så klippte jag den för liten redan från början. Nåja, det är dags att ta fram mina kunskaper och min improvisationsförmåga för att få till jackan så att jag kan använda den. Jag tänker klippa av nederdelen och sy efter mönstret till kappan Pavot från Deer & Doe, men korta av den. I min vinterswap ska jag sy en mossgrön kappa efter Pavot-mönstret och jag vill gärna testa lite hur det blir.
 Fodret är redan klart , och det är klippt efter kappmönstret, i jackversion.
Dags att klippa lite på min jacka och se om jag lyckas få till den...


Inga kommentarer :