onsdag 23 oktober 2013

Il etait en fois

Det var en gång en blus, som blev en klänning.
Jag sydde blusen förra sommaren men det blev för kort. Har nog bara använt den en gång och det var nära att jag skickat iväg den till en insamling när jag upptäckte charmen med en halvcirkelkjol och direkt kom på att jag kunde förändra blusen till en klänning. Nu är det bara fållen kvar och kanske några hällor för att få skärpet att ligga still där det är tänkt att vara.
Jag gjorde ett sprund ner i kjoldelen för att lätt få på mig den och jag fotade och skrev en tutorial som jag ska visa er när jag får tid att redigera text och foto.

3 kommentarer :

heidi sa...

fiffigt!

den kommer att bli jättesnygg när den är klar:)

frisky frog sa...

Snyggsnygg!
/kram

mulliga m sa...

Så bra att kunna förändra något till det bättre! Ser snyggt ut!