lördag 5 oktober 2013

Fler tippar

Idag när jag besökte ICA Maxi i Jönköping hade de också fått in knitpro-tippar, eller Järbotippar om jag ska vara noga. Eller rättare sagt så är det Järbo som säljer stickor från samma fabrik där KnitPro köper sina. Så är det förstås. Spectra kallas de och jag fick 3.5, 4 och 4.5mm. De här får följa med hem till Arles i morgon för att jag ska kunna starta upp många nya stickningar. 


6 kommentarer :

metamorphosis sa...

Oh, måste ta och kika och de finns på vårt Ica Maxi också!

Har sett att de har piffigt, röda stickor och virknålar iaf så mkt möjligt att det kommer rundstickor också!

frisky frog sa...

Många har problem med att de där går av lätt. Du har tydligen inte de problemen. =)
/kram

Medea sa...

Karin: jag har inte hunnit använda mina "plast"-tippar så mycket än. Jag har bara haft några trästickor som gått av men det har berott på att jag satt mig på dem. Hoppas att de här håller.

Anonym sa...

Oj, sist jag var på maxi fanns det inget garnrelaterat som gav glädje. fungerar de tipparna tillsammans med knitpro´s övriga artiklar eller måste man köpa separata kablar till dem? / marika, huskvarna

Medea sa...

De funkar med knitpro-kablarna. Jag har också kollat i Jkpg förut men nu har de byggt om lite och utökat sortimentet.

Birgitta sa...

Skönt att höra att det inte bara är jag som knäcker stickor genom att sitta på dem... :-) Jag har bara ett par plast-tippar och de har hållit fint. Men så har jag inte suttit på dem heller...