fredag 4 oktober 2013

En gång i timmen

Idag är det dags att fota en gång i timmen. För en gång skull är jag i Sverige så nu får ni följa en dag på landet. Fler som fotar sin dag hittar du här.
20.20 har jag krupit ner i sängen och tittar på idol och stickar lite. Är väldigt trött eftersom jag vaknade alldeles för tidigt så det här blev sista bilden även om jag var vaken tills idol var slut. 
 18.20 pratar jag på skype med dottern som är i Valencia. Jag har nog inte pratat så mycket om det men T är utbytesstudent i Spanien ett läsår och vi har kontakt via Skype. I december ska vi besöka henne och det ska bli jättekul.
17.20 har jag jobbat klart med föreningen Sticka för idag och försöker komma ifatt med #yarnpadc på Instagram
 16.20 tittar jag på förlagan för stickfonten som ska hjälpa mig att rita diagram för flätor. Har du ett bättre tips blir jag jätteglad om du berättar vad jag kan rita flätdiagram med.
15.20 har jag lastat avkapade syrengrenar på skottkärran och kör iväg dem. Kör en sväng med trimmerna men sen tar jag helg. NU ska jag få sticka äntligen. =D
Strax efter 10 åkte jag iväg för att beställa vinterdäck till bilen, men mannen jag bokat tid med var inte på plats. Vid halv tolvtiden åt jag lunch hos mina föräldrar, åkte sen tillbaka till däckstället men fortfarande inget folk där. Sen handlade jag lite och kom till slut hem strax innan halv tre. Ja, jag hade glömt både mobil och kamera hemma...
09.20 nystar jag garn som nog ska få bli en sjal av Kamilla Svanlund. Jag såg hennes mysteriesjal uppstickad i helgen och blev så sugen. Hoppas att garnet räcker.
08.20 sitter vid köksbordet och stickar i värmen från vedspisen.,

07.20 tittar jag ut över min ljuvliga utsikt och dricker första koppen kaffe.
posted from Bloggeroid

7 kommentarer :

Beate sa...

Ser ut som det kan bli en fin dag hos deg

Petra Linusson sa...

Kikar in på din dag

Tyglina sa...

Kikar lite

Ariella sa...

Hej!
Kikar in på din dag.

Charlotte sa...

Vad mysigt att sitta och sticka till värmen från en brasa!!! Vilken idyll!

Janicke sa...

Vacker utsikt och vedspis, vilken morgon! Blir riktigt avundsjuk.

Susilull sa...

Så fint du har det på landet!
Underbar utsikt!