måndag 9 september 2013

Sydagar

Just nu försöker jag sy klart lite tillklippta plagg och trots att tyget egentligen inte räckte till den här klänningen och handlaren inte hade mer, lyckades jag få ihop det till slut. Jag hittade ett tillräckligt tunt vitt tyg som skarvades i på den del som ligger under överstycket.
Voilà så blev den klar. Detta är plagg 2 av 6 i min höstswap som enligt planering ser ut så här:
Klänningen nere till vänster har bytt modell och är alldeles strax klar och kjolen är tillklippt och blir kanske klar ikväll om jag kan jobba koncentrerat. Skjortmönstret ska ritas och ändras för att passa mig och när jag tänker efter ska jag nog byta modell till en blus (mod 12) ur senaste ottobre Dam. Skjortblusen får nog vänta till vintergarderoben. Dessutom kommer jag kanske ändra om min benvita, tillklippta jacka och sy klart den, tre år senare...