torsdag 12 september 2013

Snart är allt klart

Jag är, som jag sagt tidigare med i en grupp på FB där vi syr vår garderob med en plan. Kjolen på bilden är mitt fjärde plagg av fem planerade men det blir nog även ett sjätte tror jag. Förutom min gröna Lobelia som jag räknar in i höstgarderoben. Jag kan berätta att jag fyller ut kjolen bättre än provdockan men det får ni inte se förrän jag sytt klart.
Blusen jag berättade om tidigare är tillklippt och ska nog bli zickzackad ikväll innan jag sätter mig och stickar.
Det sjätte plagget ska nog bli jackan jag klippte till för TRE år sedan, men nu ska jag ändra mönstret så att den passar mig som jag vill ha en jacka nu. Får se hur det går. Om den inte blir sydd nu i höst ska jag göra mig av med det tillklippta, för mer än tre år får ett tillklippt plagg INTE ligga i gömmorna.

3 kommentarer :

mulliga m sa...

Bra jobbat med planen. Kjolen blev väldigt snygg och det är alltid roligt med små överraskningar som du gjorde med det blommiga tyget.

heidi sa...

knäppningen var väldigt snygg på kjolen!

Emmas dagar sa...

Tack!