tisdag 17 september 2013

Plötsligt händer det...

 Häromdagen såg jag ett inlägg i en sygruppp på FB, med sydda trosor och blev sugen på att testa. Mönster hade jag i en Ottobretidning och det finns även gratismönster att ladda ner från nätet. Men trosresår hade jag inte förrän idag när jag var och köpte ett antal meter för att testa.
 Här är mitt första försök till att sy egna trosor och jag är ganska nöjd, inte helt nöjd men nära.
Resåren blev faktiskt mycket finare fastsydd än jag förväntat mig och det är ju bra när det blir så. 
  Jag skulle vilja testa att sy några högre panties med vävt tyg på fram- och bakstycke för att få till en "åtstramande" effekt. Först tänkte jag Bettys men när jag hittade mönstret nedan känns det ännu bättre. Gissar att trosorna är de samma och då kan jag ju faktiskt testa att sy en bh rätt som det är.
 Eller varför inte en badräkt

2 kommentarer :

Kat Linn sa...

Vad häftigt att sy egna underkläder!

Therese sa...

Kan du inte hålla en intensivkurs i sömnad i Provance? Jag kommer på ett kick!