onsdag 18 september 2013

Jodå...

...det blev lite för stort men nästa gång, då... Jag har sytt klart ytterligare ett plagg i min HöstSwap och faktiskt det sista, eftersom jag bara planerade fem plagg och skulle ha med en kofta som jag stickat. Blusen blev fin, men som sagt lite för stor. Jag lärde mig att det är high bust measurement som ska avgöra storleken, men inte förrän jag redan klippt till just den här blusen. Nästa gång går jag ner i storlek och gör en FBA (full bust adjustment. Men den går helt säkert att använda som den är. Kjolen är jag väldigt nöjd med och den ska jag ha på mig på syfestivalen i Borås, kanske tom två av dagarna.
Så här såg min plan ut från början. Det blev lite ändringar av modeller men bra ändå. Skjortblusen kommer kanske i min vinterswap i stället. Jag tyckte att det blev bättre med två kortärmade blusar till hösten. Nu är det bara att hoppas att jag kommer att använda det jag sytt.

2 kommentarer :

heidi sa...

Snyggt!!

Bim HD sa...

Så snygg blus!!!
Superläcker. Hm, funderar om en äger en kortärmad blus? Sytt någon? Nä, mest långärmad eller möjligen lite mer åt hållet holkärm (eller vad man ska kalla dem, populär till max ett tag då... ;) )
Dessutom var det så snyggt med lite volang nertill... Den var helt rå alltså... :D
Må så grankott...
Bim HD
(undrar om Inge kan lämna in min maskingrunka på service... den blir nog glad då? fniss... ;) )