lördag 21 september 2013

Cirque de Soleil

Hoppade på en teststickning av Eddys fina jonglerar-sjal. Den med jonglerbollar (ravelry) i kanten, om ni inte sett den.
 Min sjal kommer att få olikfärgade jonglerbollar har jag tänkt och jag hoppas att det blir som jag vill. Det petroleumblå är ett garn jag köpt på marknaden och jag tror att jag får fylla ut det med ett annat garn på det enfärgade partiet i slutet innan bollarna men vi får se hur det blir
Se här här hur knäppt de fyllt ut nystanen för att de ska se större ut än de är, garnet är ett garn som enligt etiketten är speciellt för virkning. Vad det nu ska spela för roll. Kanske är det lite hårdare tvinnat.

2 kommentarer :

Iréne JB sa...

Även jag har ju hoppat på den teststickningen. Känner mej lite pressad då jag inte har speciellt mycket sticktid just nu, men med några längre bussresor inplanerade så kanske det går vägen. Gillar din tanke på olikfärgade bollar.

heidi sa...

den sjalen gillar jag med!

det är inte varje dag man ser små söta bollar på kanten på en sjal, men det ger verkligen karaktär åt den:)