söndag 29 september 2013

Alldeles intill...

...Åhaga i Borås ligger ICA Maxi där man förvånande nog kan hitta knitpro-tippar och kablar.
Jag köpte några tippar och en kabel som får stanna i mitt hem i Sverige. Då behöver jag faktiskt inte frakta stickor fram och tillbaka om de inte sitter i en stickning förstås.
Tack alla bloggläsare som kom till Stickas workshopbord och sa hej! Det är så kul att ni ger er till känna och jag hoppas på en kommentar även om du aldrig kommenterat förut. Jag kommer att lägga upp lite länkar till sånt vi pratade om och visade på våra workshops och här kommer länken till mitt sjalmönster Euphoria som några av er frågade om.
 

2 kommentarer :

Anonym sa...

Hej!
Fick igår möjligheten att träffa Efwa i Stickas monter på Syfestivalen i Borås. En perfekt kombination med Bokmässan i Gbg. Tack för instruktionen till German short rows. Den kommer jag absolut att använda. Inga hål bildades!Eftersom jag är en flitig läsare av din blogg men aldrig kommenterar, har jag nu gjort min första kommentar som jag lovade. Skulle kommentaren komma i mer en ett exemplar beror det på att jag inte fick det att fungera först :-)Hälsar Eva från Helsingborg

Medea sa...

Vad kul att du kommenterade Eva!