måndag 19 augusti 2013

Lite stickigt

Till slut blev min andra Sadie helt klar. Något för kort, men okej. Längden är säkert perfekt när jag har klänning på mig. Det konstiga är att den känns stickig. Jag minns inte att min första var stickig och jag som inte ens brukar vara känslig mot stickigt garn. Tänk om det är så att andra gången man stickar av samma garn sticks det? Nä, så kan det ju inte vara. Kanske är det för att vi har nästan trettio grader varmt även inne och att en ullkofta inte är riktigt rätt plagg att ha på sig.

7 kommentarer :

heidi sa...

kragen gör hela koftan till något alldeles extra!

30+ och ull - kanske inte så konstigt att det kliar:)

Medea sa...

Men annan ull kliar ju inte, och det konstiga är att jag inte känt att det här kliar förut. MEN som sagt, vi har över 30 grader varmt så det är inte precis koftväder.

Ullfull sa...

Så fin!!

Anette L sa...

Så snygg den är!

Kat Linn sa...

Så snygg den är, så underbar färg! Att ens ta kort med koftan på i den värmen är imponerande!

Hildas hem - Sofia sa...

Så snyggt! Jag är så imponerad över alla som är så duktiga på att sticka och virka fina saker :)

Jag önskar dig en fortsatt härlig dag!
Kram Sofia

Otaliga projekt sa...

Åh, så JÄTTEFIN.