fredag 2 augusti 2013

Istället för att avsluta...

...startar jag höstens hela produktion av koftor. Efter att ha kommit en bit på min Pomegranate som förresten ska bli en kofta med hjälp av en steek, startar jag upp min Emelie i ljuvliga Jitterbug i färgen Sunflower Susie.
Sitter ute på terrassen i värmen och svettas trots att klockan är runt 22. Ska bara sticka en liten bit till innan det blir en dusch och sedan sängen.
Vi var förresten en sväng på stranden idag. Vattnet är otroligt varmt, just idag 27 grader och det har varit mellan 26 och 29 grader i tre veckor nu. Ovanligt tidigt för så varmt vatten i medelhavet. Det brukar inte bli förrän i mitten av augusti. Alltså kan det bara bli bättre och bättre.
Någon gång då och då måste ju mannen få vara med på bild också. Jag är så nöjd att jag till slut fått honom att köpa en halmhatt. Det är så snyggt tycker jag och att det skyddar huvudet mot solen är ju bara en bonus.

3 kommentarer :

Birgitta sa...

Ja jättesnyggt är det, och visst tycker han väl det är skönt nu när han har den?

heidi sa...

helt rätt - varför avsluta när man kan börja på nya stickningar:)

Otaliga projekt sa...

Klokt beslut med huvudbonad.
Snygg hatt på snygg man.