torsdag 15 augusti 2013

Åsa’s Top-Down Ziggurat Tricnique

Jag vill lära nya saker hela tiden och alldeles nyss dök Åsa Tricosas nya teknik upp. Så plötsligt hade jag köpt hennes mönster på Strrripes, en randig kofta i denna top-down-teknik som är inspirerat av Tuulia’s Tailored Sweater Method (but knitted in one go).
Eftersom jag "bara" har tre koftor på gång (eller förresten, det ligger nog tre till i gömmorna) tyckte jag att jag nog kunde börja på en till. Indiecitas alpacagarn vore nog perfekt. Varmt och skönt till vintern.
PS. Jag har inte lagt upp än.

4 kommentarer :

Garnhumlan sa...

Oh, så fin! Jag är rädd jag har samma problem som du med koftor. Men det finns så många fina..... Nu lägger jag den här till de som jag absolut vill sticka. Tack för tipset!

Emmas dagar sa...

Den är jättefin! Kikade också på den igår.
Skulle behöva en kofta i lin...

heidi sa...

det finns verkligen många fina koftor:)

nya tekniker är alltid roligt, så jag lägger till den till min kölista, trots att jag sällan använder koftor:)

Stickmamma sa...

Så himla smart med hennes sätt att sticka. Jag har köpt Baju Bakau som jag skall sticka till vintern. Tror den kommer att passa mig. Fast, jag blir väldigt sugen på den här koftan också. Fast, utan ränder.
Ha det gott, Kram!