tisdag 4 juni 2013

Undrar hur jag tänker

Om jag tänker. Eller är det helt enkelt ett beroende som är svårt att ta sig ur?
I lördags efter skrivarkursen gick jag förbi Ljungqvists garn vid Odenplan och fick se att det var öppet. I alla fall enligt lappen på dörren. Men det var låst OCH stängt. MEN när jag stod där och ryckte i dörren kom mannen i butiken mot dörren och öppnade och jag visade på lappen att det stod 16 som stängningstid och frågade om det var möjligt att jag kunde få komma in och titta lite eftersom jag inte bodde i Stockholm.
Tyvärr släppte han in mig. Tyvärr, för jag ska ju inte köpa mer garn. Behöver v e r k l i g e n   i n t e  mer garn. Jag tittade runt lite och fick se färgväxande bomullsgarn, som jag hört att Tantkofta har. Det kostade 49 kr härvan och jag tänkte att jag skulle köpa några härvor för att testa.
DÅ säger mannen att jag får det för 35 kr härvan om jag köper 10 st. Så får man inte säga till en garnoholic. Som ni ser på bilden blev det 10 härvor i färgen green avocado. Jag har alltså köpt 2000 meter färgväxande bomullsgarn. Såg i min stash på ravelry att jag inte varit så återhållsam med garn som jag tänkte inför 2013. Men nu vet jag att jag inte ens kan gå in i en garnaffär och absolut inte tjata mig in i en stängd.

6 kommentarer :

annasaviga sa...

Jag tycker du tänker helt rätt!

Otaliga projekt sa...

Underbar story!

Anonym sa...

Tack för det goa skrattet!
Garnkollega.

Manduzana stickar sa...

Men du fick med dig himla fint garn i alla fall! Du får trösta dig med det ;)

Carin Aschan sa...

Men det är ett helt underbart garn och helt klart kan man inte gå miste om ett sånt erbjudande!
carin(dot)aschan(at)hotmail(dot)com
http://ullhrvan.blogspot.se/

Myggan sa...

-Den som har mest garn när hon dör vinner! Jag jobbar också på det så gott jag kan. =)
/Anna