måndag 3 juni 2013

Skrivarkurs

I helgen gick jag en skrivarkurs i Stockholm med Simona Ahrnstedt.
Kursen handlade om hur man skriver Romance som är en otroligt stor genre i Nordamerika och på uppgång i Sverige. Vi var 16 kvinnor som ville få tips och inspiration för att komma igång med att skriva romance, pionjärer, som Simona uttryckte det. Simonas böcker hittar du bla. här.
Jag blev verkligen inspirerad och kanske är det nu jag gör klart ett bokprojekt. Jag har i alla fall bestämt mig för att pröva på alla nya idéer jag fått och göra det på det sätt Simona tipsade om. Idén är klar och nu ska jag bara genomföra alla stegen för att komma igång att skriva.
Jag har tidigare haft en skrivblogg där jag skrivit skrivövningar och lite annat smått och gott. Men nu tror jag att jag blandar in mer skrivande i min hantverksblogg, dvs här. Jag är ju tredelad i mina intressen och då bör ju även skrivandet få en del här. Jag hoppas att ni som gillar stickning och sömnad även vill ta del av mitt skrivande.

2 kommentarer :

Heidi sa...

Det låter jättespännande!

Anonym sa...

Du skriver fint redan mellan raderna i din stickblogg! Ser fram emot ytterligare läsning.
En som läser varje inlägg med stor behållning/Tack!