söndag 30 juni 2013

Nu är jag igång...

Efter lite provstickning la jag upp till halskanten på min bohus-kofta. Garnet är ljuvligt mjukt och jag hoppas att jag blir klar med koftan innan jag fyller 60 åtminstone.
 Jag stickade mitt prov "runt" eftersom jag ska sticka tröjan runt. Ysolda beskriver i sin bok "Little red in the city" att man kan sticka ett prov runt genom att dra trådarna på baksidan och hela tiden bara sticka räta. Jag klipper inte av trådarna eftersom det kan hända att jag behöver använda garnet om det andra inte räcker.
 Här är alla färgerna nystade.
Så här är den tänkt att bli, fast som kofta.

4 kommentarer :

heidi sa...

Den ser ut att vara värd att väntas på!

Kattis sa...

Något så vanvettigt fint! :o

Christel Wijk sa...

Wow, det blir säkert jättefint som kofta också, ser framemot fortsättningen.

frisky frog sa...

Underbara färger! =)