måndag 24 juni 2013

Ljudligt

Tyvärr gick mina tidigare lurar sönder en dag när jag körde runt på min gräsklippartraktor. De gick förstås inte sönder för att jag körde traktorn, men sönder gick de. Genast fick jag köpa nya hörlurar och eftersom jag vant mig vid att ha instickade för att slippa trasslet gav jag mig genast på att sticka in de nya också. Jag använde ett av sockgarnerna jag köpte på tradera för ett tag sedan och så här blev de. På bilden är de visst inte riktigt klara men det är de nu.

5 kommentarer :

Birgitta sa...

Ja, det är skönt att slippa trasslet...

Anna-Karin sa...

Det funkar alltså bra att köra med instickade lurar så där? Kanske ska testa jag med - gillar inte alls trasslet som brukar bli nämligen.

Medea sa...

Ja Anna-Karin, det funkar perfekt.

Mirre Syr sa...

Fiffigt! :)

Manduzana stickar sa...

Snyggt! Jag borde verkligen göra så med mina hörlurar också.