lördag 29 juni 2013

Att fylla år

Jag har ju nyligen fyllt år som ni kanske förstått. Att fylla 50 låter helt enkelt inte klokt men är faktiskt helt okej så här i efterhand. Att jag är så "gammal" fattar jag inte, men med barn som snart fyller 30 är det kanske inte helt omöjligt att det är så det är.
En sak som är bra och som gör att det blir så mycket enklare att acceptera åldern är att jag tycker om att få paket. Det behöver inte alls vara något dyrt, absolut inte. Utan det är själva paketet och att få öppna som är det roliga.
Nu blev det ju så att jag fick otroligt många fina presenter när jag hade födelsedagsfest och några ska jag visa er här. Allra mest lyxigt var presenterna jag fick av mina barn. Jag fick ett stick-kit till Gallret Rött i Bohusstickning...
...och dessutom en rundsticka från Signature Needles.
Att jag också fick ett presentkort av svägerskor och svågrar och några av deras barn och barnbarn på ytterligare ett stick-kit till något bohusstickat är ju helt otroligt. Jag får snart åka en sväng till Bohusläns Museum.
Dessutom fick jag några flaskor vin, vinet på bilden är Kurt & Lisa från Per Gessle Selection. Ska kanske drickas med musik i bakgrunden.
Jag fick pengar som troligtvis kommer att omvandlas till en skrivarkurs, garn som jag visat förut, finfina temuggar (syns på översta bilden), finfina glas att ha i huset på landet + en jättefin salladskål med salladsbestick som när jag fick det dessutom var fyllt med grönsaker och lite frukt.
Melonen ingick i kylväskan vi glömde i Tyskland på hemvägen.
Dessutom fick jag ett halssmycke och finfina symaskinen som nu fått flytta till Provence. Har bara hunnit provsy den lite grand.
 Här är glasen jag fick av syjuntevännerna.
Av dem fick jag även en halsduk som de stickat en liten bit var på...
Jag fick också några vackra krukor/behållare att förvara saker i eller att använda som blomkrukor. Den på bilden är den större.

 Jag fick träningshandskar, som i förlängningen visade sig vara en del i ett presentkort på en segeltur i Stockholms skärgård.
 Oj, oj, oj. Jag är alldeles överväldigad även nu efter dryga två veckor.
Tack alla som förgyllde min fest!

3 kommentarer :

miastick sa...

Åh vilken fantastisk present med stickan och kitet! Mkt bra barn du har ;)
Håller med dig om att det är kul med paket och mindre kul att bli äldre.

Otaliga projekt sa...

Nej men oj, vilka fina presenter. Utan att känna dig så känns det som om de dessutom var väldigt passande.
Grattis!

Livsresande sa...

Massor av grattis i efterskott!!! Vilka fina presenter med omtanke du fått. Så länge sen jag kikade in här men desto roligare! Ser att du är lika flitig nu som förr! Härligt!