torsdag 30 maj 2013

Första etappen

Det blev så att jag enbart stickade på min Lobelia på resan från Frankrike till Sverige och jag kom så här långt. Jag har inte bestämt mig än om jag ska fortsätta lite till eller göra den så kort som den är i mönstret. Egentligen borde jag sticka ärmarna först och sen bestämma mig. Kanske får det bli så...
I morgon kväll reser jag till Stockholm för att i helgen gå en skrivarkurs med Simona Ahrnstedt som skriver i genren romance. Jag ser med spänning fram mot att lära mig lite nytt och att få lära känna andra som också skriver.

2 kommentarer :

Pixi sa...

Det ser bra ut ! vad roligt det låter att gå på skrivarkurs, du får berätta hur det gick!=)

Maritas Maskor sa...

Din Lobelia blir verkligen såå snygg!
Jag tycker allt att den ska vara så där kort som i originalet. Annars blir den för lik andra koftor.
Men det blir kul att se vilket val du gör :)