lördag 27 april 2013

Sortering

Hittade plötsligt fram till symaskinen och fållade t-tröjan som legat alldeles för länge och väntat på det. Funderar på om jag ska sy ihop ytterligare en som ligger tillklippt. En enfärgat röd i silketrikå. Mitt motstånd beror nog på att jag av någon anledning klippte båda i en lite för liten storlek och att tyget är lite för stumt för att bli bra. Att jag inte heller gjorde den välbehövliga upprätningen av axeln på mönstret innan jag klippte är nog ytterligare en anledning till fördröjningen. Men det är ju bättre att göra klart och sen kunna avföra dem från att-göra-listan.
När jag skulle sortera in knapparna jag köpte från Magasin Duett när jag var i Sverige sist upptäckte jag att jag hade tre exakt likadana, bara lite större. De har jag köpt av knapphandlaren på västra torget i Jönköping. Kanske har de varit på samma inköpsrunda.

2 kommentarer :

PetraO sa...

Vad roligt! Kanske är det samma "knalle" som vi köpte knappar av - han har rest runt med dem på olika marknader :)

Otaliga projekt sa...

Mycket snygg tröja, jag gillar verkligen "rynket".