måndag 22 april 2013

Så kan det gå

Oblockade sockor som inte alls blev till mig som jag trodde utan till mannen. Antagligen ska man börja tomathälen lite tidigare än en vanlig häl, för sockarna blev helt enkelt för långa för mig.
Men, men, mannen behöver ju fler sockar så det var väl bra.
Stickade tåupp i svart Stepgarn och lite Drops Fabel på stickor 3 mm.

3 kommentarer :

krakel sa...

Asch då. Mina blev nästa lite korta istället så jag gjorde en extra kil. Konstigt att det blir så olika.

Medea sa...

Krakel: Hur lång gjorde du foten från tån innan du satte igång med hälen?? Hur många cm innan den skulle vara fullängd?

krakel sa...

Jag har rätt stora fossingar och har inte mätt några centimeter. Provade på foten och när fotdelen räckte till där foten blir ben , så att säga, på ovansidan av foten, då började jag med hälen. Men allt kanske beror på hur hårt man stickar och stickor och garn. Jag tyckte i alla fall att hälen var bra att sticka och satt bra. Du får göra ett nytt försök!